Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii !!
 

   |  PRIMA PAGINA  |   PESCUIT LA RAPITORI  |   PESCUIT LA CRAP  |TESTAREA CARLIGULUI DE PESCUIT


Cum verificam carligul de pescuit

Informatii oferite de : John Doe

Carligul de pescuit este elementul principal in pescuit. Degeaba suntem pescari cu experienta, daca intepam pestele (marea captura), si cand sa-l scoatem pe mal, acesta scapa sub ochii nostrii.

De aceea procurarea si existenta pe forfac a unui carlig in parametrii, devine capitala.

Cand cumparam un carlig, indiferent de marca, acesta trebuie neaparat testat. Cum facem asta ? Foarte multi pescari stiu cum, insa din comoditate nu o fac.Verificarea (testarea) carligului de pescuit este facila. Se ia pur si simplu carligul si se trece usor peste unghia degetului mare. Daca se agata este ascutit. Daca aluneca, fara sa se agate, nu este ascutit. Ideea este nu sa-l infigeti in unghie, ci doar trecut usor.

Deasemeni, trebuie sa mai stim ca un carlig, care a fost folosit o vreme, se poate toci, si verificarea lui devine obligatorie. Pescarii de crap, trebuie sa acorde o atentie deosebita testarii carligului de pescuit.

Deoarece, intr-o partida de pescuit la crap, capturile sunt mari, acestia ar trebui sa verifice si eventual sa schimbe carligul mai des, chiar in timpul acelei partide. Un sfat : testarea carligului de pescuit nu trebuie neglijata !

PESCUIT STATIONAR   PESCUIT LA CRAP   PESCUIT LA RAPITORI   PARTIDE DE PESCUIT   POVESTIRI PESCAR HOINAR
ATELIER PESCAR HOINAR


Toate drepturile rezervate www.pescarhoinar.com
Termeni si Conditii