Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii !!
 

   |  PRIMA PAGINA  |Cum facem un suport pentru lanseta
autor : Pictoru`

Pentru a ne face viata mai usoara cand pescuim pe rauri , unde lanseta trebuie asezata intr-o pozitie ce pleaca incepand de la 15 - 20 grade si tinde spre verticala , trebuie sa avem un suport pentru aceasta. Cum construim acest suport pentru lanseta ? Iata care ar fi pasii de urmat :

La confectionarea unui suport de lanseta pentru pescuitul pe rau , avem nevoie de : o piesa din lemn ca in poza, o teava de scurgere cu lungimea de 350 mm ( in cazul meu , raportat la grosimea cotoarelor lansetelor , diametru 30 mm ), un segment de tija filetata de 8 mm de cca 100 mm lungime, un segment de sarma de 8 mm de cca 250 mm lungime, doua piulite de 13 mm, un holzsurub 3,5 x 16 mm .
Se sudeaza cele doua tije intre ele iar la baza sudurii se pozitioneaza una dintre piulite...
Partea filetata a piesei metalice ce tocmai am obtinut-o se introduce in piesa de lemn si se strange cu ajutorul celei de-a 2-a piulite...
Ansamblul obtinut se introduce in teava de PVC pana la gulerul piesei de lemn si se fixeaza intre ele cu ajutorul unui holz surub de 3,5 x 16 mm...
Si iata piesa finala ! Ne va permite sa tinem lanseta in orice pozitie dorim , la orice unghi avem nevoie , fara sa avem nevoie sa umblam scosi din minti dupa cracane inalte metalice sau dupa crengi in furca care sa ne sustina lanseta .
Iata si cum arata o lanseta pozitionata pe un astfel de suport...
PESCUIT STATIONAR   PESCUIT LA CRAP   PESCUIT LA RAPITORI   PARTIDE DE PESCUIT   POVESTIRI PESCAR HOINAR
ATELIER PESCAR HOINARToate drepturile rezervate www.pescarhoinar.com
Termeni si Conditii