Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii !!
 

   |  PRIMA PAGINA  |Permis de pescuit 2015

Obtinerea permisului de pescuit pe anul 2015 presupune ca pescarul sa fie membru al unei asociatii de pescari acreditata de ANPA. Lista acestor asociatii o gasiti .....AICI....

UPDATE :
Practicarea pescuitului recreativ/sportiv pentru anul 2015 se face in baza permisului de pescuit recreativ/sportiv, a chitantei privind plata taxei de autorizare pentru anul 2015 sau a talonului de pensie, dupa caz.

Chitantele privind plata taxei de autorizare, precum si taloanele de pensie, insotite de timbrul fiscal in valoare de 2 lei, se vor viza de catre personalul structurilor regionale ale A.N.P.A., sau de catre reprezentantii asociatiilor de pescari (recreativ/sportiv), legal constituite, aflate in evidentele A.N.P.A., dupa caz, cu respectarea reglementarilor in vigoare.


Daca obtinerea Permisului de pescuit se face prin intermediul unei asociatii de pescari, toate aceste operatiuni sunt facute de asociatia respectiva .


**Acest material are caracter informativ si nu este unul oficial. Pentru veridicitatea informatiei va recomandam sa consultati serviciile de specialitate.
PESCUIT STATIONAR   PESCUIT LA CRAP   PESCUIT LA RAPITORI   PARTIDE DE PESCUIT   POVESTIRI PESCAR HOINAR
ATELIER PESCAR HOINAR


Toate drepturile rezervate www.pescarhoinar.com
Termeni si Conditii