Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii !!
 

   |  PRIMA PAGINA  |   PESCUIT LA CRAP  |MONTURA SNOWMAN


Montura Snowman

Informatii oferita de : John Doe

Montura Snowman, face parte dintre monturile prinzatoare, dedicate pescuitului la crap. Este o montura de tip pop-up, in care doua feluri de boilies, de fund si flotabil, de dimensiuni diferite, sunt suprapuse.

Amsamblul in sine, se prezinta pe fundul apei, ca un adevarat "om de zapada", datorita flotabilitatii bilei mai mici.

In varianta de montura Snowman (om de zapada), carligul ramane pe fund, in primplan fiind momeala (boiliesurile), care devine astfel foarte atractiva pentru crap.Cand folosim montura Snowman, pentru crap

- Cand pe fundul apei exista multa vegetatie. Folosind montura Snowman, nu riscam ca boiliesurile sa fie acoperite de vegetatia de substrat.

- In pescuitul la mare distanta cand riscam ca momeala sa fie plasata in afara patului de nada. O vizibilitate marita a acesteia este de dorit.


O regula de baza in realizarea unei monturi Snowman, este echilibrarea monturii. In acest scop alegerea corecta a diametrului celor doua bile, in concordanta cu carligul folosit este de dorit.

Diametrele medii uzuale pentru cele doua bile sunt : bila scufundatoare de 20mm, cu pop-up de 16mm. Putem folosi si 2 boilies-uri pop-up daca echilibram montura cu o bobita de plumb.

PESCUIT STATIONAR   PESCUIT LA CRAP   PESCUIT LA RAPITORI   PARTIDE DE PESCUIT   POVESTIRI PESCAR HOINAR
ATELIER PESCAR HOINAR


Toate drepturile rezervate www.pescarhoinar.com
Termeni si Conditii