Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii !!
 

   |  PRIMA PAGINA  |   PESCUIT STATIONAR  |   PESCUIT LA RAPITORI  |   PESCUIT LA CRAP  |MONTURA CU TUB ANTITANGLE PENTRU FEEDER


Montura simpla pentru feeder

Informatii oferite de : John Doe

Un mare avantaj, cand pescuim cu feeder-ul, decurge din simplitatea monturilor folosite. Aceste monturi pentru feeder, nu necesita multa manopera din partea pescarului, iar pretul de cost este redus.

O montura des folosita, este montura feeder cu tub antitangle. Utilizand aceasta montura, se evita rasucirea liniei, incurcarea forfacului, plus ca rezulta o prezentare foarte atractiva pentru pesti, a momelii.Materiale necesare :
- fir mono scufundator, linie principala
- tub antitangle
- cosulet feeder
- vartej dublu
- bilute opritoare - 2 buc.
- fir mono, forfac
- carlig

Urmariti montura din poza. Pe firul principal, incepand de sus in jus, spre forfac : fir principal, tub antitangle ( cu partea mai lunga in jos), bila cauciuc amortizoare, vartej dublu si forfac. Suplimentar, se poate monta un opritor pe linia principala, deasupra tubului antitagle, pentru a avea efect de autointepare.

Toate materialele necesare se vor dimensiona functie de marimea pestilor vizati si tipul de apa in care se pescuieste. Montura are o mecanica buna, si isi face treaba cu succes.
Fir intins !

PESCUIT STATIONAR   PESCUIT LA CRAP   PESCUIT LA RAPITORI   PARTIDE DE PESCUIT   POVESTIRI PESCAR HOINAR
ATELIER PESCAR HOINAR


Toate drepturile rezervate www.pescarhoinar.com
Termeni si Conditii