Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii !!
 

   |  PRIMA PAGINA  |   PESCUIT LA RAPITORI  |MONTURA CAROLINA


Montura Carolina, antiagatatura

Informatii oferite de : John Doe

Montura Carolina este o montura importata de peste ocean (SUA), unde este folosita in special la pescuitul bass-ului. In Romania si-a gasit utilitatea la pescuitul stiucii si a salaului cand apa are vegetatie multa sau in zonele cu structuri.

Principalul avantaj al acestei monturi este acela ca se poate pescui intre ape, iar datorita carligului offset , riscul de agataturi scade simtitor. Montura Carolina este o montura cu lestare semifixa fiind folosita in general cu naluci din plastic moale (silicoane).

Materiale necesare si realizare
Pentru a face o montura Carolina este nevoie de : plumb culisant, margica de plastic, vartej, carlig offset, naluca silicon, monofilament moale.Trebuie sa stim ca la un inaintas monofilament lung, obtinem un raspuns al nalucii mai lent, pe cand la unul mai scurt, raspunsul nalucii este rapid.

Se recomanda ca montura Carolina sa fie folosita in combinatie cu o lanseta de actiune fast, care sa permita schimbarile rapide de directie ale nalucii.

Dupa lansarea nalucii, se asteapta ca aceasta sa ia contact cu substratul, apoi se recupereaza. S-a constatat ca majoritatea atacurilor rapitorilor au loc chiar in aceasta faza.

PESCUIT STATIONAR   PESCUIT LA CRAP   PESCUIT LA RAPITORI   PARTIDE DE PESCUIT   POVESTIRI PESCAR HOINAR
ATELIER PESCAR HOINAR


Toate drepturile rezervate www.pescarhoinar.com
Termeni si Conditii