Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii !!
 

   |  PRIMA PAGINA  |   PESCUIT LA CRAP  |MONTURA 360 GRADE, PENTRU CRAP


Montura 360 grade

Informatii oferita de : John Doe

Montura pentru crap, rig 360 grade, ofera carligului cu momeala un grad mare de libertate in miscare. Practic carligul se poate roti 360 de grade, flexibilitate pe care nu o intalnim la nicio alta montura.

Marea libertate de miscare, face ca actiunea de agatarea a crapului sa se imbunatateasca foarte mult. Prezentarea momelii este atat de buna, incat din orice parte vine crapul sau din orice unghi se face aspiratia momelii, montura 360 grade isi face treaba.Montura 360 grade pentru crap, este o montura tip pop-up, si corect ar fi ca aceasta sa fie utilizata in combinatie cu momeli pop-up. Utilizand pop-upurile, montura 360 grade se aseaza corect si are eficienta maxima.

Totusi, se pot folosi si momeli de fund(boilies scufundator), caz in care montura este tot prinzatoare, dar ii este redusa eficienta pentru care a fost creata. Functioneaza foarte bine la om de zapada sau la porumb (flotant, echilibrat sau de fund).

Montura 360 grade pentru crap, este folosita atat cand pe balta sunt conditii normale de pescuit, sau cand conditiile sunt mai grele (vegetatie de fund abundenta, distante mari, etc.). Pentru aceasta montura se pot folosi o gama larga de momeli.

PESCUIT STATIONAR   PESCUIT LA CRAP   PESCUIT LA RAPITORI   PARTIDE DE PESCUIT   POVESTIRI PESCAR HOINAR
ATELIER PESCAR HOINAR


Toate drepturile rezervate www.pescarhoinar.com
Termeni si Conditii