Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii !!
 

   |  PRIMA PAGINA  |   PESCUIT STATIONAR  |   PESCUIT LA RAPITORI  |   PESCUIT LA CRAP  |METODA DE PESCUIT CU FEEDER-UL


Trucuri pentru feeder

Informatii oferite de : John Doe

Avem momente intr-o partida de pescuit cand pestii sunt mai putin activi si trasaturile se raresc considerabil. Pescuind cu feeder-ul suntem nevoiti sa recurgem la tot felul de trucuri pentru a pozitiona carligul cu momeala direct pe nada.

In acest fel marim frecventa trasaturilor si astfel putem transforma un semiesec, intr-o reusita pe balta.In ce consta trucul. Dupa ce lansam feederul, asteptam cateva minute pentru a vedea daca avem o trasatura. Daca nu, recurgem la pozitionarea momelii direct pe nada.

Pentru asta, trebuie sa stim care este lungimea forfacului, si raportul de recuperare a mulinetei. Adica trebuie sa stim lungimea firului recuperat la o tura de mulineta si sa o corelam cu lungimea forfacului.

Functie de asta, vom recupera firul, astfel incat momeala sa fie pozitionata corect. Poza din stanga, este foarte sugestiva si nu mai este nevoie de alte explicatii.

Metoda aceasta de pescuit cu feeder-ul da rezultate bune la majoritatea pestilor, dar in special la crap, caras si platica.

PESCUIT STATIONAR   PESCUIT LA CRAP   PESCUIT LA RAPITORI   PARTIDE DE PESCUIT   POVESTIRI PESCAR HOINAR
ATELIER PESCAR HOINAR


Toate drepturile rezervate www.pescarhoinar.com
Termeni si Conditii