Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii !!
 

   |  PRIMA PAGINA  |Linie pentru pescuitul somnului in ape curgatoare
autor : Pictoru`

Sigur , de multe ori , mergeti la peste " chititi " pe crap , salau sau mai stiu eu ce ! Aveti cam tot ce va trebuie la voi !

Va pregatiti " jucariile " si ..... " Hai la tata ! Ia sa vedeti : in maxim o ora sparg gheata ! " Surpriza !!!! Colegul din stanga sare de pe scaun , se arunca pe lanseta si .... trage de ceva mare ! Somn ! Punctabil ! .... " Hmm ! Ce dracu fac ? N-am nimic de somn la mine " va spuneti in gand ! Totusi va uitati in cutiile " cu maimute " . Si sigur aveti la voi fire , plumbi , carlige diverse si ceva agrafe . Cu toate astea in fata veti incepe sa confectionati o montura pentru somn . Gasesc poza mai mult decat elocventa , asa ca nu mai dau nici o explicatie ! Mai spun doar ca este cea mai simpla si eficienta montura pentru pescuitul la somn in ape curgatoare , de felul Dunarii sau altori rauri mari!

La fel se intampla sa improvizam cu urmatoarele : fir textil , arc cu greutate si tub anti tangle , carlig si agrafe ! Le avem in bagaje pe toate , insa nu avem plumbi ! Stim ca arcele se folosesc la crap , caras etc ! Ce ar fi totusi sa luam un pic din nada pe care o avem si sa amestecam in ea rame tocate , lipitori tocate , ceva carne stricata ( pe care am fii aruncat-o pentru ca ,, a prins miros " ) carne de scoica , cozi de raci tocate . Cam ce stim ca-i place ... nemancatului ! Eu am incercat . ... Si a mers ! Nu are cel mai ridicat randament .... insa nici nu am ,, somat " !


PESCUIT STATIONAR   PESCUIT LA CRAP   PESCUIT LA RAPITORI   PARTIDE DE PESCUIT   POVESTIRI PESCAR HOINAR
ATELIER PESCAR HOINARToate drepturile rezervate www.pescarhoinar.com
Termeni si Conditii