Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii !!
 

   |  PRIMA PAGINA  |Corpuri pentru rotative tip Meps
autor : MisgurnusAcest articol se adreseaza celor care doresc sa-si confectioneze corpuri pentru rotativele folosite in pescuitul la rapitori. Mi-am confectionat de cateva ori corpuri la rotative din fludor, cand eram presat de timp si nu puteam astepta sa mi le termine o cunostinta care lucreaza pe strung. Nu mai stiu de unde am "furat" ideea, insa sigur nu am inventat eu asta.

Pentru a confectiona corpuri pentru rotative se spiraleaza fludorul in jurul tijei , se taie si se vopseste in galben. Apoi se lasa sa se usuce vopseaua, se da al doilea strat de vopsea, neagra de data asta, care se sterge superficial, pentru a ramane doar intre spatiile dintre spire.

Consider contrastul asta galben-negru destul de incitant pentru rapitor.In final se da un strat de lac (incolor), pentru protectie.

Fir intins !


ATENTIONARE : Articolul nu reprezinta decat opinia personala a autorului si nu are pretentia ca poate lamuri in totalitate problematica expusa.PESCUIT STATIONAR   PESCUIT LA CRAP   PESCUIT LA RAPITORI   PARTIDE DE PESCUIT   POVESTIRI PESCAR HOINAR
ATELIER PESCAR HOINAR
Toate drepturile rezervate www.pescarhoinar.com
Termeni si Conditii