Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii !!
 

   |  PRIMA PAGINA  |   BALTI DE PESCUIT  |LOCURI DE PESCUIT IN JURUL BUCURESTIULUI


View Larger Map


Informatii despre balti si locuri de pescuit in jurul Bucurestiului

Afumati 2
Balta se afla in localitatea Afumati. Aici se ajunge de pe soseaua Bucuresti - Urziceni. Pescuitul este permis tot timpul anului, iar cantitatea de peste pe care o poti retine este de 5 kg. Nu se poate pescui pe timpul noptii. Balta este populata cu ten, caras, stiuca si crap.

Balta Buturugeni - Magura
Se afla in Comuna Buturugeni. Cel mai usor se ajunge prin comuna Mihailesti, apoi prin Malul Spart. In Buturugeni se merge pe a patra strada la dreapta.

Balta Tancabesti
Se intinde pe o suprafata de peste 100 de hectare si este impartita in doua bazine, unul pentru amatori si altul pentru profesionisti. Balta se afla in localitatea Tancabesti, iar aici se ajunge de pe drumul Bucuresti - Ploiesti. Balta este populata cu crap, caras, cten, rosioara, salau, stiuca si somn.

Balta Peris
Se afla in comuna cu acelasi nume din judetul Ilfov. Pentru a ajunge la aceasta balta mergi pe DN1 pana la Peris unde se face la stanga pana in apropiere de gara. Acole se merge pe drumul din stanga pana se ajunge la balta. Aceasta are o adancime de 3 metri, iar pestii pe care ii vei gasi aici sunt crap, ten, caras si salau.Balta Fundulea
Se afla la 30 de kilometri de capitala. Din orasul Fundulea se merge spre Gostile. De aici se vede balta, care a fost deschisa anul acesta. In februarie, balta a fost repopulata cu crapi si carasi.

Balta Moara Vlasiei 2
Se afla la iesierea din Bucuresti spre comuna Dascalul, la 30 de kilometri de capitala. Balta este populata cu crap, cten, caras, lin, somn si stiuca. Pescuitul incepe la ora 06.00 si se termina la ora 18.00 si este permis tot timpul anului.

Balta Movilita
Se afla pe DN2, intre Bucuresti si Urziceni, la 35 de km de Bucuresti. Dupa indicatorul care anunta apropierea baltii se face stanga de pe DN2 si se merge pe drumul pietruit pana se ajunge la un dig cu mai multe bazine, care sunt de fapt batile. Acestea se intind pe cateva hectare si au o adancime de 2-3 metri.

Cauta alte balti pentru pescuit....aici...

PESCUIT STATIONAR   PESCUIT LA CRAP   PESCUIT LA RAPITORI   PARTIDE DE PESCUIT   POVESTIRI PESCAR HOINAR
ATELIER PESCAR HOINAR


Toate drepturile rezervate www.pescarhoinar.com
Termeni si Conditii