Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii !!
 

   |  PRIMA PAGINA  |   BALTI PESCUIT  |BALTA SOLACOLU


Vizualizați Balta SOLACOLU pe o hartă mai mare


Informatii despre balta Solacolu

Localizare
Balta se afla in judetul Calarasi, langa satul Solacolu

Cum ajungem la balta Solacolu, Calarasi
Iesire din Bucuresti pe A2. la Fundulea se iese de pe A2 si se face stanga spre Nana 8 km pana la satul Solacolu unde se face stanga si se ajunge la balta.

A doua varianta prin Pantelimon, Cora, Selgros, Branesti, Fundulea, la iesire din Fundulea se face dreapta si se merge spre A2. se traverseaza A2 si se merge spre Nana pe directia inainte inca 8 km. langa satul Solacolu se face stanga spre balta.Alte detalii despre balta Solacolu
Taxe de pescuit : 50 lei – taxa pentru pescuit 12 ore (numai ziua) în sistem C&R (prinde si eliberează), 90 lei – taxa pentru pescuit 24 ore în sistem C&R (prinde si eliberează), 100 lei – taxa pentru pescuit 12 ore (numai ziua) cu posibilitatea retinerii a 5 kg peste din specia crap si 5 kg peste din specia caras, 100 lei - taxa pentru pescuit 12 ore (numai noaptea )cu posibilitatea reținerii a 5 kg peste din specia crap si 5 kg peste din specia caras.

De la deschiderea sezonului de pescuit si pana in luna iunie cand vor fi disponbile serviciile de cazare, PESCUITUL DE NOAPTE SE DESFASOARA NUMAI PE BAZA DE RECOMANDARE IN SISTEMUL C&R. Fiecare pescar poate fi însotit de o persoană cu drepturi si obligatii egale în ceea ce priveste pescuitul ( se poate pescui în echipa de 2 dar nu mai mult de 4 scule si într-un singur stand). Nu este permis pescuitul sau plantatul din barca sau cu ajutorul navomodelelor.

Alte informatii la tel. 0741108803 sau 0747134246

Cauta alte balti pentru pescuit....aici...

PESCUIT STATIONAR   PESCUIT LA CRAP   PESCUIT LA RAPITORI   PARTIDE DE PESCUIT   POVESTIRI PESCAR HOINAR
ATELIER PESCAR HOINAR


Toate drepturile rezervate www.pescarhoinar.com
Termeni si Conditii