Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii !!
 

   |  PRIMA PAGINA  |   BALTI PESCUIT  |BALTA MOVILITA 1,2,3


Vizualizare hartă mărită


Informatii despre balta Movilita

Localizare
Baltile Movilita se afla langa localitatea Movilita, jud. Ialomita

Cum ajungem la balta Movilita 1,2,3
Pe DN2, intre Bucuresti (iesirea prin Colentina) si Urziceni, la 35 de km de Bucuresti pe partea stanga este un panou albastru inscriptionat cu galben, PESCUIT SPORTIV-MOVILITA 1-2-3.

Din DN2 se face stanga pe langa indicator si se merge 900 metri pe un drum pietruit. Se ajunge pe un dig unde bazinul din dreapta este Movilita 3 (7ha), cel din stanga este Movilita 2 (14ha) iar in continuare la Movilita 2 este bazinul Movilita 1 (7ha).Alte detalii despre balta Movilita
Taxa este 40 ron pentru fiecare 5 scule/12h. Plantatul costa 40 ron pentru fiecare 5 scule, se plateste o singura data si se planteaza ori de cate ori doreste clientul. Fiecare client poate planta cu barcuta proprie sau cu barca de pe bazin. Pestele se retine in limita a 15 kg;

Crapul, tenul, salonta sub 1kg se arunca inapoi in apa neconditionat. Somnul se arunca indiferent de greutate. Carasul prins nu se socoteste in limita de 15kg si se poate retine in orice cantitate.

Se poate pescui si noaptea. Baltile Movilita sunt populate cu crap, ten, caras, fitofag, novac si somn. Baltile sunt inconjurate de stuf in care sunt locuri de pescuit cu tomberon de gunoi. De asemenea mai exista o terasa imbracata in stuf, cu platforma betonata, unde este amplasat un gratar mare care poate fi folosit de oricine doreste.

Informatii suplimentare balta Movilita : tel. 0766699141 ; 0766692644

Cauta alte balti pentru pescuit....aici...

PESCUIT STATIONAR   PESCUIT LA CRAP   PESCUIT LA RAPITORI   PARTIDE DE PESCUIT   POVESTIRI PESCAR HOINAR
ATELIER PESCAR HOINAR


Toate drepturile rezervate www.pescarhoinar.com
Termeni si Conditii