Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii !!
 

   |  PRIMA PAGINA  |   BALTI PESCUIT  |BALTA MOARA VLASIEI


View Larger Map


Informatii despre balta Moara Vlasiei

Localizare
Balta se afla la aprox. 30 km de Bucuresti, langa localitatea Moara Vlasiei.

Cum ajungem la balta Moara Vlasiei
Din Bucuresti, prin Colentina, de la D-na Ghica inainte, se intra pe 7 Noiembrie spre Stefanesti, trecem linia de centura, comuna Stefanesti, prin comuna Dascalu, in centru se face stanga spre Moara Vlasiei. Cand am ajuns in Moara Vlasiei trecem peste calea ferata, iar la urmatoarea intersectie, mergem inainte pe un drum pietruit. Acest drum duce direct pe balta Moara Vlasiei.

Sau un alt traseu : Bucuresti, Otopeni, Balotesti, unde se face dreapta spre Caciulati, Moara Vlasiei. Ajunsi in Moara Vlasiei, din centru, la statuie se face stanga, pe drumul care duce direct pe balta .Conditii de pescuit
Pesti : crap romanesc, cteno, caras, lin .
Putem pescui numai de pe mal .
Balta Moara Vlasiei este cu taxa .
Informatii suplimentare de la administratorul baltii : Victor Petcu, 0728908400

Comentariu de pescar
Moromete : Moara Vlasiei a devenit in acest moment unul dintre locurile de pescuit, sa spunem asa, de protocol. In aceasta balta, mai bine spus salba de balti, baltile Vlasiei, am pescuit ani la rand. Cu atat mai mult cu cat bunicii mei sunt din Balotesti. Nu mai este ce a fost. Acum, ca sa poti prinde satisfacator, ai nevoie de barca sau cel putin de vaporas pentru plantat. Peste inca este. Asta datorita stilului catch and release impus in ultima perioada. Ce o face spectaculoasa pe aceasta salba de lacuri, este peisajul verde din jur cat si flora acvatica. Indiferent de faptul ca este administrata, asta nu se simte. Vizitati lacul si va veti convinge.

Cauta alte balti pentru pescuit....aici...

PESCUIT STATIONAR   PESCUIT LA CRAP   PESCUIT LA RAPITORI   PARTIDE DE PESCUIT   POVESTIRI PESCAR HOINAR
ATELIER PESCAR HOINAR


Toate drepturile rezervate www.pescarhoinar.com
Termeni si Conditii