Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii !!
 

   |  PRIMA PAGINA  |   BALTI PESCUIT  |BALTA HOBAIA


View Larger Map


Informatii despre balta Hobaia

Localizare
Langa localitatea Hobaia, jud. Giurgiu

Cum ajungem la balta Hobaia
Din Bucuresti pe autostrada Bucuresti Pitesti, la km 30, dreapta spre Bolintin Vale. Mai departe prin centrul Bolintinului, se trece podul peste Arges si ajungem la indicatorul stanga spre Ogrezeni.

Din Ogrezeni se ajunge in satul Hobaia. La intrarea in sat se urmeaza drumul drept ( nu la stanga ) si se ajunge la Troita. Aici se face stanga din nou si prima ulita la dreapta se intra in Complexul Piscicol Hobaia.Alte detalii despre balta Hobaia
Complexul piscicol cuprinde 2 lacuri Hobaia 1 si Hobaia 2 si este format prin acumulare din raul Arges. Balta mare este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune si echilibrate piste de concurs din tara.

Balta Hobaia 2 balta mare lac cu o suprafata de 230 hectare si cu adincime relativ constanta care spre mijlocul lacului ajunge la 4-5 metrii. Fund lutos, tare, fara mal. Pe malul drept stuful este bine reprezentat incepind chiar de la jumatatea baltii pina la capatul ei.

Densitatea de crap este foarte mare, exemplarele de 5-8 kg fiind preponderente. Dar s-au capturat si exemplare de crap romanesc de 18-24 kg !! Tenul este prezent in cantitati uriase, exemplarele intre 5 si 12 kg fiind la ordinea zilei. S-au prins exemplare de 20-26 Kg. De asemeni exemplarele de stiuca si salau (10-12 Kg ) sunt bine reprezentate.

Balta Hobaia 1 balta mica are o suprafata de cca 80 hectare si adincimi ale apei pina la 12 metri. Latimea dintre maluri ajunge la peste 400 de metri. Balta este populata cu crap , salau, stiuca, cteno , fitofag , caras si citeva exemplare de somn.

- Ziua de pescuit incepe la ora 6:30.
- Se pot retine max 5 kg de peste , crap, caras si cteno intre 2 si 4 kg. inclusiv.
- Exemplarele peste 4 kg se elibereaza deoarece sunt reproducatori.
- Cine doreste sa retina peste cantitatea admisa, mai poate retine 5 Kg de caras contra sumei de 6 ron/kg.


Cauta alte balti pentru pescuit....aici...

PESCUIT STATIONAR   PESCUIT LA CRAP   PESCUIT LA RAPITORI   PARTIDE DE PESCUIT   POVESTIRI PESCAR HOINAR
ATELIER PESCAR HOINAR


Toate drepturile rezervate www.pescarhoinar.com
Termeni si Conditii