Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii !!
 

   |  PRIMA PAGINA  |   BALTI PESCUIT  |BALTA GREACA - CERCANI


View Larger Map


Informatii despre balta Greaca - Cercani

Localizare
In comuna Greaca , Giurgiu

Cum ajungem la balta Greaca , Cercani
Bucuresti - Jilava - 1 Decembrie - Adunatii Copaceni - Calugareni , se urmeaza traseul asa cum este, respectiv drumul de Giurgiu.

Urmeaza : Daita-Frasinu-Baneasa(de Giurgiu)-Pietrele-Puieni-Prundu-GREACA. La intrare in Greaca se merge inainte inspre centru. Se vede o biserica mare in fata (punct de reper) se ajunge la o cladire mare alba (un fost magazine Cooperativa) care este pe partea dreapta in sensul de mers. La un moment dat ajungeti intr-o vale, iar acolo veti vedea un dig care desparte 2 balti Balta CERCANI este a doua balta care se vede de la digul de pamant pe partea stanga.Alte detalii despre balta Greaca , Cercani
Balta are locuri de pescuit amenajate cu umbrare foarte mari la care se poate organiza masa de 20 de persoane si pontoane astfel incat in we foarte multi pescari vin cu familiile. La nevoie paznicii asigura si gratarul necesar pentru fripturi dar nu sunt permise petrecerile zgomotoase.

Sunt amenajate cateva toalete curate si butoaie de tabla pentru gunoaie. Balta Greaca - Cercani este foarte curata, atat apa cat si malurile, incat e o placere sa stai in iarba.

Taxa de pescuit pe 12 ore(de la 06.00-18.00) 30 lei. Se pescuieste doar pe Bazinul Mare. In taxa puteti retine 5 Kg de caras. Se pescuieste cu 4 lansete. Se pot retine maxim 3(trei)crapi cu greutate cuprinsa intre 1 - 4 Kg.

Cauta alte balti pentru pescuit....aici...

PESCUIT STATIONAR   PESCUIT LA CRAP   PESCUIT LA RAPITORI   PARTIDE DE PESCUIT   POVESTIRI PESCAR HOINAR
ATELIER PESCAR HOINAR


Toate drepturile rezervate www.pescarhoinar.com
Termeni si Conditii