Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii !!
 

   |  PRIMA PAGINA  |   BALTI PESCUIT  |BALTA CHIROIU 4


View Larger Map


Informatii despre balta Chiroiu 4

Localizare
Balta se afla in comuna Dragoiesti, jud. Ialomita

Cum ajungem la balta Chiroiu 4
Cu masina, Bucuresti spre Urziceni, la iesire din comuna Movilita se face dreapta spre comuna Rosiori, apoi Dragoiesti. In Comuna Dragoiesti, dupa biserica se face imediat la dreapta. Se merge pana la capatul drumului, se face din nou la dreapta, apoi dupa circa 200m , se face stanga. Urmeaza balta Chiroiu 4.Alte detalii despre balta Chiroiu 4
Pentru crap : Se pescuieste cu maxim 4 lansete de pescar/post. Fiecare pescar poate fii insotit de o persoana cu drepturi si obligatii egale in ceea ce priveste pescuitul ( se poate pescui in echipa de 2, dar pe un singur post).

Este interzis pescuitul la rapitor, capturile accidentale se elibereaza imediat si neconditionat. Plantatul cu navomodele sau barca este permis fara taxa suplimentara. Taxe pescuit C&R : - 60 ron / 12 ore , exclusiv ziua - 80 ron / 24 ore

Pentru caras si albitura : Se pescuieste cu maxim 3 undite, cu un carlig pe linie. Se poate pescui doar de pe mal - este interzisa intrarea in apa. Este interzisa folosirea firelor textile.

Contra taxei de 60 RON pescarul poate retine 3 kg crap (exemplarele ce depasesc greutatea de 3 kg se elibereaza imediat) si 7 kg de caras si albitura. Capturile de stiuca si salau prinse accidental se elibereaza imediat.

Relatii, recomandari, rezervari: George Alexandru Kodmon- 0761.284.968 / 0723.878.564

Cauta alte balti pentru pescuit....aici...

PESCUIT STATIONAR   PESCUIT LA CRAP   PESCUIT LA RAPITORI   PARTIDE DE PESCUIT   POVESTIRI PESCAR HOINAR
ATELIER PESCAR HOINAR


Toate drepturile rezervate www.pescarhoinar.com
Termeni si Conditii