Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii !!
 

   |  PRIMA PAGINA  |   BALTI PESCUIT  |CANALUL CALUGARUL , GALATI
Vizualizare hartă mărită


Informatii despre canalul Calugarul

Oferite de : Rockyonutz

Localizare canal Calugarul
Langa Galati, jud. Galati. Este paralel cu lacul Brates facand parte dintr-o mare retea din zona Badalanului, dintre care amintim Ghimia, Canalul 2, Zatunul si multe altele mai mici.

Cum ajungem la canalul Calugarul
Din Galati, prin Piscicola Brates, pe la FNC, ferma de nutreturi concentrate sau prin comuna Tulucesti.Alte detalii despre canalul Calugarul
Conditiile de pescuit pe canalul Calugarul(Canalul Magistral Lunca-CNM Lunca), sunt destul de grele, mai ales pe timpul verii. Daca se pescuieste de pe mal, datorita vegetatiei abundente, se foloseste o varga de 8m pentru a putea ajunge la buza ierbii.... ori lansete de cel putin 4m si fir putin mai gros de 0.3 pentru a nu lasa monturile cu tot cu peste in iarba.

Primavara si toamna este perfect deoarece vegetatia se scufunda. Mentionzez ca este o zona cu apa mai adanca, unde nu creste asa de multa iarba, in apropierea podului si la stavilar.

Pestii existenti in canal sunt : caras, platica, babusca, rosioara, oblete, biban, salau, stiuca, somn, avat, in fuctie de cum circula acesta si daca se pompeaza sau nu apa din Dunare. Cel mai spectaculos este pescuitul la rapitor atat, la spining cat si la peste viu la stationar.

Unul dintre recordurile acestui canal este un somn de 37 de kg prins la ....mamaliga. La ciprinide (caras, platica, crap etc) se recomanda evitarea pescuitui la momeala vie (rame, viermi) din cauza pestelui marunt (biban mic, regina baltii, guvida).

Acest canal este destul de intins, iar largimea variaza in functie de zona, de la 30-80m. Are gropi adanci de 5m, singurele inconveniente intalnite vor fi plasele braconierilor. Pe canalul Calugarul se pescuieste cu permis ANPA .

Cauta alte balti pentru pescuit....aici...

PESCUIT STATIONAR   PESCUIT LA CRAP   PESCUIT LA RAPITORI   PARTIDE DE PESCUIT   POVESTIRI PESCAR HOINAR
ATELIER PESCAR HOINAR


Toate drepturile rezervate www.pescarhoinar.com
Termeni si Conditii