Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii !!
 

   |  PRIMA PAGINA  |   PESCUIT LA CRAP  |ARUNCAREA OTG
Cum executam aruncarea OTG

Informatii oferita de : John Doe

Aruncarea OTG, "off the ground - OTG", sau mai pe romaneste "de pe pamant", este o aruncare folosita de putina vreme de catre pescarii romani de crap.

De fapt, aceasta aruncare este imprumutata din surfcasting, unde scopul este ca aruncarile de pe tarm sa fie foarte lungi, pentru a putea ajunge la pestii marini, respectivi.Deci, ce se stie despre aruncarea OTG ? Ca aruncarea este foarte lunga, depasind cu cativa zeci de metri(15-25 m), orice stil de aruncare. Din acest punct de vedere castigul este evident.

Din pacate insa, la aruncarea OTG, exista si un mare dezavantaj. Acest dezavantaj se traduce prin faptul ca OTG-ul are un grad mic de precizie. Adica, folosind aruncarea OTG, nu puteti lansa monturile in locul dorit.

Bineinteles, prin mult antrenament, se poate ajunge la rezultate acceptabile, insa folosirea acestei aruncari, nu trebuie sa devina o practica obligatorie in pescuitul la crap.

Folosim aruncarea OTG, doar in acele situatii in care pur si simplu nu putem ajunge la locul in care sta pestele, cu o aruncare obisnuita. Mai este utila la marker si la spod, unde se castiga 10-20 metri cu acelasi echipament.

In concluzie : pentru un pescar de crap, insusirea aceste aruncari nu este obligatorie si determinanta, insa cunoasterea ei poate constitui un important atu, sau "asul din maneca".

PESCUIT STATIONAR   PESCUIT LA CRAP   PESCUIT LA RAPITORI   PARTIDE DE PESCUIT   POVESTIRI PESCAR HOINAR
ATELIER PESCAR HOINAR


Toate drepturile rezervate www.pescarhoinar.com
Termeni si Conditii